10 Haziran 2015 Çarşamba

Dan Brown - Melekler Ve Seytanlar PDF


Melekler ve Şeytanlar-Dan Brown


Da Vinci Şifresi gibi çok satan ve çok tartışılan bir kitaptan sonra herkes merak içinde Dan Brown’un yeni kitabını bekliyordu. Dan Brown beklentileri boşa çıkartmadı ve yine tarihin gizemli sırları içinde yine içinde Vatikan’ın olduğu mükemmel bir macera romanı olan Melekler ve Şeytanlar ile okurları etkisi altına aldı.

Harvard üniversitesi Simgebilim Profesörü olan kahramanımız Robert Langdon Vatikan’dan kütüphanelerine ulaşmak için izin beklerken karşısında Vatikan polisi bulur. Papa’nın ölümünden sonra yaşanan kriz için Langdon’un yardımına ihtiyaçları vardır ve Longdon tekrardan İtalya’nın yolunu tutar.

Vatikan’ın geçmişten beri savaş içinde olduğu Illuminati tarikatı favori 4 Papa adayını kaçırmıştır ve dahası CERN’den tüm Vatikan’ı yok edebilecek bir deney çalmıştır. Illuminati her saat başı bir Papa adayı öldüreceğini ve gece yarısı da tüm Vatikan’ı yok edeceğini açıklar. Bunun üzerine Langdon Illuminati tarikatının gizemlerini çözmeye başlar ve 4 Papa adayına ulaşmaya çalışır.

Dan Brown yine gerçek öğelerden oluşan mükemmel bir hikayeye imza atmış. Vatikan’ın Papa seçimine dair gerçekleri ve geçmişteki Illuminati tarikatına dair bilgileri kitapta bulabiliyorsunuz. Dahası Vatikan içinde bir gezintiye çıkıyorsunuz ve gizemli yapıları çözüyorsunuz. Tabi Dan Brown yine sonda herkesi şaşırtıyor ve yine çok çarpıcı bir son ile kitabını tamamlıyor. 
 İndirme Linki (Yandex Disk):
(Linke tıklayıp 5 sn. bekledikten sonra 'Reklamı Geç' diyin.

0 yorum:

Yorum Gönder